Macroeconomic policy context of similarities and differences of the Great depression and the current global economic crisis - Czesaný, Slavoj
Historický pohľad a porovnanie dvoch najzávažnejších hospodárskych kríz posledného storočia. Ich analýza a vyhodnotenie dopadov na reálnu ekonomiku.