Vplyv vzdelávania na bezpečnosť leteckej dopravy - Piľa, Ján
Bezpečnosť letectva podmienená zavádzaním nových technológií a možnosťou nahradiť činnosti, ktoré ľudia fyziologicky nie sú schopní vykonávať. Analýza potrieb a postupy pre zníženie rizika v prevádzke lietadla v súlade s Európskou agentúrou pre bezpečnosť letectva. Potreba implemnetácie vzdelávacích technológií v oblasti bezpečnosti letectva do vzdelávania univerzitného typu, ako aj do individuálnej prípravy personálu údržby lietadiel.