Vnímanie spoločensky zodpovedného podnikania podnikmi východoslovenského regiónu - Bašistová, Alena
Koncept spoločensky zodpovedného podnikania. Stakeholders v koncepte spoločensky zodpovedného podnikania. Prieskum vnímania spoločensky zodpovedného podnikania, cieľ prieskumu, použité metódy získavania a spracovania údajov.