Valorization of the interest in separating of the communal scrap in Slovakia - Stričík, Michal, 1969-
Separovanie komunálneho odpadu na Slovensku. Malý záujem obyvateľov Slovenska o separovanie odpadu. Separovanie odpadu obyvateľmi žijúcimi v obytných blokoch alebo rodinných domoch. Prieskum, ciele a metodológia, dotazníky, výsledky prieskumu.