Virtualizácia - trend a výzva v IKT - Cárachová, Magdaléna
Posledné trendy v rozvoji virtualizácie a Cloud computingu. Virtualizácia ponúka možnosť zníženia kapitálových a prevádzkových nákladov prostredníctvom redukcie používaného hardvéru. Ďalšie prínosy virtualizácie.