Ako vyliečiť svetovú ekonomickú nevoľnosť - Priest, William
Zadlženosť USA a ostatných rozvinutých krajín v súčasnosti. Zlá demografická štruktúra a slabá mena v Európe. Problém rozvíjajúcich sa trhov s infláciou. "Veľké kompromisy" na odvrátenie hroziacej katastrofy v Spojených štátoch amerických a v Európe. Svetová nevoľnosť verzus globálne príležitosti pre pohotových investorov, najmä pre svetových šampiónov. Príklady spoločností: Coca-cola, Pearson, SES, s.a.