Zmeny v sociálnom poistení od 1. januára 2010 v súvislosti s platením poistného na sociálne poistenie - Zahoranová, Andrea
Novela zákona a zmena v stanovení minimálneho vymeriavacieho základu. Zákonom č. 108/2009 Z. z. sa s účinnosťou od 1. januára 2010 mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov.