Viete, že... - Mellenová, Magdaléna
Súčasťou práva na voľný pohyb osôb, ktoré predstavuje jednu zo základných slobôd zaručených právnymi predpismi Spoločenstva je právo na voľný pohyb pracovníkov, ktorý existuje od založenia Európskeho spoločenstva v roku 1957.