Daňové súvislosti obchodného majetku fyzickej osoby a jeho odpisovanie - Brnová, Miroslava
Chápanie obchodného majetku fyzickej osoby pre obchodné, účtovné a daňové účely a ich vzájomné súvislosti. Definícia obchodného majetku, zaradenie majetku do obchodného majetku a uplatňovaníe výdavkov súvisiacich s majetkom nezaradeným do obchodného majetku. Ilustračné príklady.