Finančné nástroje v poisťovniach - Lepieš, Matej, 1986-
Priblíženie medzinárodného štandardu pre finančné vykazovanie IFRS 9 Finančné nástroje z pohľadu poisťovní. Štandard vstupuje do platnosti od účtovného obdobia začínajúceho po 1.1.2013, pričom účtovné jednotky, vrátane poisťovní, ho môžu aplikovať aj skôr.