Vytváranie diverzitného prostredia v organizáciách - Košta, Ján
Problematika vytvárania prostredia rozmanitosti v organizáciách. Antidiskriminačné programy diverzity podporujúce sociálnu kohéziu a vnútornú súdržnosť sociálnych skupín, ako aj celej spoločnosti. Prekážky pri vytváraní prostredia rôznorodosti. Príklady vytvárania diverzitného prostredia.