Poskytnutie a zúčtovanie preddavkov zamestnancovi a spoločníkovi v cudzej mene - Pakšiová, Renáta, 1974-
Najčastejšie sú preddavky v cudzej mene poskytované zamestnancom, príp. spoločníkom v zamestnaneckom pomere na služobnú cestu do zahraničia. Analýza postupov, ktoré s účtovaním poskytnutia a zúčtovania preddavkov zamestnancovi a spoločníkovi v cudzej mene môže účtovná jednotka použiť tak na teoretickej úrovni, ako aj aplikácia na alternatívnych príkladoch.