Podstata rizika v podnikateľskej činnosti - Rybárová, Daniela, 1967-
Vymedzenie pojmu riziko. Riziko ako merateľná neistota. Rôznorodosť definícií pojmu riziko. Riziko v podnikateľskej činnosti. Riadenie rizík úzko spojené s riadením zmien a procesom rozhodovania.