Postavenie konateľov a spoločníkov spoločností s ručením obmedzeným v systéme sociálneho poistenia od 1. januára 2011 - Karnetová, Jana
Základné situácie, ktoré približujú postavenie konateľov a spoločníkov spoločností s ručením obmedzeným v systéme sociálneho poistenia v nadväznosti na legislatívne zmeny účinné od 1. januára 2011. Príklady.