<Les> Activités des entreprises industrielles slovaques dans le domaine de la vente: la création de la valeur dans la relation client - fournisseur et le renforcement du nouveau modèle de croissance "made in Europe" - Kita, Pavol
Teoretické východiská problematiky vytvárania hodnoty v procese predaja. Výsledky prieskumu, ktorého sa zúčastnilo 476 priemyselných podnikov pôsobiacich na Slovensku. Aktivity podnikov pred uskutočnením predaja a po realizácii predaja.