Nárok na dávku po návrate z iného členského štátu EÚ - Moyzesová, Martina
Nariadenie (ES) Európskeho parlamentu a Rady č. 883/2004 o koordinácii systémov sociálneho zabezpečenia v platnom znení. Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 987/2009, ktorým sa stanovuje postup vykonávania nariadenia 883/2004 s účinnosťou od 1. mája 2010. Kategórie cezhraničného pracovníka počas výkonu činnosti vzhľadom na skutočnosť návratov na jeho územie denne alebo aspoň raz týždenne. Príklady.