Zachovanie hodnoty verzus istota výnosu - Škriniar, Pavel, 1979-
Tri typy životného poistenia na trhu: rizikové a dve poistenia spojené so sporením. Kapitálové a investičné životné poistenie. Základné rozdiely medzi nimi.