Aby dobré nápady neostávali v zásuvke - Andacký, Jozef
Štátna akadémia chce uvoľniť ruky najlepším vedcom. Čo so slabšími, to sa uvidí. Koľko míňa SAV. Návrh transformácie SAV na verejnoprávnu výskumnú inštitúciu. Obavy, že niektoré pracoviská SAV zaniknú, sú prehnané.