Obavy na juhu Ameriky - Pressburg, Adrian Peter
Latinská Amerika - autoritátorské režimy. Možné uplatňovanie novej doktríny, ktorá sa použila v Líbyi, naháňa strach mnoým autokratom. USA ako požehnanie i kliadba.