Effectiveness of structural funds - microlevel perspective (case of Slovakia) - Šipikal, Miroslav, 1976-
Regionálna politika ako jedna z najvýznamnejších politík v Európskej únii. Regionálna politika ako významná súčasť kohéznej politiky. Regionálna politika EÚ na Slovensku. Prípadová štúdia regiónu Banská Bystrica. Čo priniesol vstup Slovenska do Európskej únie pre slovenskú regionálnu politiku.