Poslanci obecných, mestských a miestnych zastupiteľstiev a ich postavenie zamestnancov v sociálnom poistení od 1. januára 2011 - Zahoranová, Andrea
Poslanec obecného, mestského a miestneho zastupiteľstva ako zamestnanec v sociálnom poistení. Postavenie zamestnanca na účely sociálneho poistenia od 1. januára 2011. Existencia právneho vzťahu a právo na príjem zo závislej činnosti.