Postupy členských štátov EÚ pri vystavovaní dokladov potvrdzujúcich nárok na peňažné dávky v chorobe a materstve migrujúcich - Dokupilová, Katarína
Peňažné dávky v chorobe a materstve migrujúcich a uplatnenie koordinačných nariadení článku 27 nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 987/2009, ktorým sa stanovuje postup vykonávania nariadenia (ES) č. 883/2004 o koordinácii systémov sociálneho zabezpečenia. Aplikácia nových nariadení a používanie vnútroštátnych tlačív v Slovinskej republike, Litovskej republike, Dánskom kráľovstve, Cyperskej republike, Gréckej republike, Holandskom kráľovstve, Maltskej republike, Rakúskej republike.