Slovenský druhý pilier: bezpečný a stratový - Baláž, Vladimír
Ako vznikali kapitalizačné piliere v strednej Európe. Rôzne spôsoby zabezpečenia akumulácie prostriedkov na dôchodok. Druhý pilier dôchodkového systému reprezentovaný dôchodkovými fondmi založenými v špeciálnych inštitúciách - dôchodkových správcovských spoločnostiach (DDS). Čo sa dá a čo sa nedá očakávať od druhého piliera.