Globálne riziká a ich vplyv na poistný sektor - Littvová, Zuzana
Príspevok popísuje a zosystematizuje spektrum globálnych rizík z pohľadu ich delenia na klasické, nové a fantómové riziká. Poistiteľnosť globálnych rizík.