Vývojové trendy v poistení bytových domov - Majtánová, Anna
Možné riziká a ich poistenie v bytovom dome. Zhodnotenie ekonomickej výhodnosti poistenia bytových domov ako celku a analýza ekonomickej efektívnosti tohto poistného krytia oproti individuálnym poistným zmluvám.