System of energy security in Kazakhstan: structure and risks - Kozhabayeva, Aisulu
Riziká energetickej bezpečnosti Kazachstanu. Riziká terorizmu. Politicko - vojenské riziká. Geologické riziká. Politické riziká. Technické riziká. Riziká cenové. Teritoriálne riziká. Environmentálne riziká.