Kongresový turizmus na Slovensku - Blažková, Eva
Projekt založený SACR v októbri 2010 s názvom Slovak Convention Bureau. Hlavný cieľ asociácie. Podpora kongresového turizmu na Slovensku. Športové a kultúrne podujatia na zvýšenie počtu konferencií v regióne. Viedeň konkurenciou pre Bratislavu. Desať dôvodov pre Slovensko ako kongresovú destináciu. Čo znamená skratka MICE. Najzaujímavejšie nové trendy v MICE segmente.