Vybrané otázky finančného vzdelávania v oblasti poisťovníctva - Pastoráková, Erika, 1972-
Finančné vzdelávanie ako kontinuálny proces, cieľové skupiny finančného vzdelávania v SR, úroveň znalostí a pojmov, ktoré by mali byť finančným vzdelávaním sprostredkované, ako aj lokalizáciu, kde by finančné vzdelávanie malo byť uskutočňované. Prostredníctvom uvedených analýz vymedzuje príspevok výzvy, úlohy a možnosti finančného vzdelávania v SR s akcentom na finančné vzdelávanie v oblasti poisťovníctva.