Králi hotelového dizajnu Pierre-Yves Rochon - Daxner, Barbora
Hotelové interiéry francúzskeho dizajnéra P. Y. Rochona sa vyznačujú prepychom a štedrosťou. Duch minulosti, zmysel pre detail a štedrosť sú hlavné znaky jeho tvorby. Vybrané hotelové realizácie dizajnéra.