Arabská reakcia na vojenskú porážku v júni 1967 - Sorby, Karol R.
Závažné zmeny v medzinárodných vzťahoch arabského sveta po roku 1967. Medziarabská politika a rovnováha síl. Koniec starej a nová éra v arabskej vnútornej i zahraničnej politike.