Vymeriavací základ z príjmu plynúceho z neplatne skončeného právneho vzťahu zamestnanca k zamestnávateľovi - Karnetová, Jana
Právna úprava Zákona č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení. Podmienky aplikácie paragrafu 139 zákona o sociálnom poistení. Náhrada mzdy z neplatne skončeného právneho vzťahu podľa Zákonníka práce. Modelové situácie.