Uplatňovanie nároku na dávku v nezamestnanosti v rámci EÚ - Kamenistá, Zuzana
Podmienky splnenia nároku na dávku v nezamestnanosti. Započítanie doby poistenia, zamestnania a samostatnej zárobkovej činnosti. Právne predpisy členských štátov Európskej únie, Európskeho hospodárskeho priestoru a Švajčiarska.