Sociálna poisťovňa rozširuje elektronické služby - Vrana, Jozef
Zriadenie prístupu k elektronickým službám Sociálnej poisťovne. Používanie elektronických služieb a rozširovanie elektronickej komunikácie pre zamestnávateľov. Povinnosť zamestnávateľov predkladať pobočke Sociálnej poisťovne výkaz poistného a príspevkov za kalendárny mesiac. Zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v z. n. p.