Ekonomický kapitál v strategickom finančnom riadení - Krištofík, Peter
Ekonomický kapitál vo finančnom riadení. Alokácia ekonomického kapitálu v rámci podniku. Ekonomický kapitál a výkonnosť podniku - BAROC. Ekonomický kapitál a hodnota - EVA. Ekonomický kapitál a riadenie rizík.