Změny v náhradě mzdy při platební neschopnosti - Jouza, Ladislav
V súčasnosti sa stále viacej firiem dostáva do platobnej neschopnosti, ktorá často končí insolvenčným konaním. Z toho vznikajú nepriaznivé následky nielen pre zamestnávateľa, ale aj pre zamestnancov. Návrh na zahájenie insolvenčného konania. Návrh môže podať aj zamestnanec, ak mu napr. zamestnávateľ nevyplatil mzdu. Nevyplatené mzdové nároky. Vyšší mzdový limit. Postup zamestnanca.