Slovenská energetika v prvom polroku 2011 - Hroch, Alexander
Spotreba elektriny na Slovensku dosiahla k 30. júnu približne 98 percent predkrízovej úrovne. Najväčší výrobcovia elektriny na Slovensku. Výroba Slovenských elektrární a.s.