Elektřina a plyn se doplňují - Chemišinec, Igor
Očakávaná dlhodobá rovnováha medzi ponukou a dopytom elektriny a plynu. Väzby medzi elektroenergetikou a plynárenstvom. Prognózy elektroenergetiky a plynárenstva.