Ingvar Kamprad: "Mrhanie zdrojmi je v IKEA smrteľným hriechom"
Zakladateľ a vlastník firmy IKEA, Ingvar Kamprad, a jeho výroky o maloobchodnom predaji a manažmente. Konkurencia a začiatky výroby nábytku. Dobrý dizajn, funkčnosť a kvalita za nízke ceny.