Energetická hospodárnosť budov a energetická certifikácia - Svrček, Ján
Zákon č. 555/2005 Z. z. o energetickej hospodárnosti budov. Energetická certifikácia. Povinnosti vlastníka budovy. Metodika a kontrola zameraná na systémové dosiahnutie vyššej energetickej hospodárnosti. Vyhláška č. 625/2006 Z. z. Postup preukazovania energetickej hospodárnosti budov. Úloha znalca v procese zabezpečovania energetickej hospodárnosti budov.