Začnime od zákazníka, nie od produktu - Škutková, Jana
Marketingové materiály a podpora predaja. Oslovenie zákazníka a spôsob budovania obchodného vzťahu. Prieskum a skúsenosti cieľovej skupiny zákazníkov. Reklama a marketingové aktivity.