Analytická metóda stanovenia hodnoty nájmu stavieb - Ilavský, Miloslav
Stanovenie technickej a všeobecnej hodnoty nájmu stavieb podľa zákona číslo 278/1993 Z. z. o správe majetku štátu v platnom znení. Možnosti stanovenia hodnoty nájmu stavieb a ich využiteľnosť pri správe majetku. Modelový príklad.