Vy ještě nemáte mobilní web? - Adámková, Lada
Mobilná verzia webu je tvorená s predpokladom, že webovú stránku budú používatelia prezerať v mobilných zariadeniach. Veľké firmy reagujú na nárast počtu mobilných zariadení a tak svoje stránky optimalizujú. Na čo sa zamerať pri tvorbe mobilného webu.