Aplikácia národných a medzinárodných štandardov finančného vykazovania IAS/IFRS (International accounting standards/International financial reporting standards) na podmienky ohodnocovania majetku pokračujúceho podniku - Fabian, Štefan
Extrémizus v oceňovaní podľa národných štandardov. Oceňovanie majetku podľa medzinárodných štandardov IAS/IFRS.