Reklama od Googlu, jak ji možná neznáte - Řežábová, Božena
Novinky v on-line marketingu, ktoré ponúka Google. Pull marketing a lokalizačná nadstavba. Nový trend v oblasti komunikačných a on-line marketingových nástrojov - display reklama. Remarketing. On-going kampaň. YouTube ako reklamné médium - videoreklama, YouTube kanál. Ďalšie možnosti YouTube.