Konkurenčná schopnosť, hodnota pre zákazníka a trhová hodnota podniku - Knapcová-Košábková, Lucia
Konkurenčná schopnosť a problematika konkurencieschopnosti krajín na svetových trhoch. Definícia národnej konkurencieschopnosti podľa OECD. Ekonomická koncepcia trhovej hodnoty podniku i hodnoty pre zákazníka. Metódy stanovenia hodnoty.