ENER SUPPLY - dôvody zapojenia sa do projektu - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Ekologická stopa. Názory obyvateľov EÚ na energetiku. Preferencie využívania jednotlivých typov energie obyvateľmi EÚ. Spotreba energie v doprave.