Skúsenosti s disciplínou (vedným odborom) podnikovej ekonomiky v podmienkach Slovenska - Majtán, Štefan
Príspevok prezentuje vývoj, ale najmä súčasnú situáciu výučby podnikovej ekonomiky na slovenských vysokých školách, predovšetkým na Ekonomickej univerzite v Bratislave, kde sa táto disciplína vyučuje ako celouniverzitný predmet pod názvom Podnikové hospodárstvo.