Straty boli ojedinelé - Šebejová, Katarína
Ťažobný priemysel na Slovensku v roku 2010. Tržby za predaj vlastných výrobkov, služieb a tovaru. Celkový objem ťažby klesol, zisk posilnili neťažobné činnosti.