Chémia znova na pevných nohách - Haluza, Ivan
Po krízových stratách sektor znova boduje, a to nielen vďaka zdražovaniu ropy. Chémia svojím vlaňajším skokovým zvýšením tržieb o celú štvrtinu rástla dynamickejšie ako celý priemysel krajiny. Návrat k ziskom uvoľnil chemičkám ruky aj pri zvyšovaní platov. Hoci slovenská chémia prešla krízou slušne, niektoré fabriky jej nápor predsa len nevydržali. Očakáva sa, že slovenská chémia by mohla rásť aj naďalej.