Prieskum spokojnosti a správania sa zákazníkov elektronických obchodov - Hasan, Jamal
Prieskum zákazníkov elektronických obchodov. Hľadanie odpovedí na otázky typu: Viete si predstaviť nákup v elektronickom obchode v inom ako materinskom jazyku, uprednostňujete elektronické obchody špecializované na konkrétny druh tovaru, obťažuje Vás nutnosť registrácie pred nákupom v elektronickom obchode, čo Vás motivuje uprednostniť nákup v elektronickom obchode oproti nákupu v kamennom obchode, atď. Závery z prieskumu.